tag:blogger.com,1999:blog-3859373306408148339.post1981676256921316201..comments2022-02-16T13:02:56.875+02:00Comments on Sweets by Tina...: How to make Vanilla Extract/ Πως να φτιάξετε Υγρή ΒανίλιαTinahttp://www.blogger.com/profile/17435249650661767219noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3859373306408148339.post-80228588526013106062011-03-20T12:15:18.071+02:002011-03-20T12:15:18.071+02:00Καλημερα φιλη/ φιλε, ο λογος που χρησιμοποιουμε βο...Καλημερα φιλη/ φιλε, ο λογος που χρησιμοποιουμε βοτκα ειναι γιατι πρεπει στο αποσταγμα υγρης βανιλιας να υπαρχει αλκοολ ωστε ετσι να δαιτηρειται το φασολι βανιλιας και οι σποροι του αλλα και για να "αναδειχτουν" τα αρωματα. Μπορεις να χρησιμοποιησεις κι αλλα ειδη αλκοολ οπως ρουμι και κονιακ αλλα η βοτκα εχει πιο ουδετερη γευση/ αρωμα και την προτιμουν οι περισσοτεροι. Εαν υπαρχει λογος που δεν θελεις να χρησιμοποιησεις αλκοολ στα γλυκα σου, μην ανυσυχεις γιατι η ποσοτητα που χρησιμοποιουμε ειναι συνηθως πολυ μικρη και το αλκοολ εξατμιζεται κατα την διαρκεια ψησιματος στο φουρνο.Tinahttps://www.blogger.com/profile/17435249650661767219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3859373306408148339.post-22433366174901736962011-03-19T18:47:40.916+02:002011-03-19T18:47:40.916+02:00Γιατί βότκα και οχι απεσταγμένο νερό ή κάτι παρόμο...Γιατί βότκα και οχι απεσταγμένο νερό ή κάτι παρόμοιο ?Anonymousnoreply@blogger.com