Thursday, August 26, 2010

My godson's Birthday / Τα γενεθλια του βαφτισιμιου μου!

Ο βαφτισιμιος μου ο Μιχαλης εχει τα γενεθλια του στις 30 Ιουλιου.  Την ιδια ημερα εχει γενεθλια και ο πατερας του (τι συμπτωση!) αλλα και λιγες μερες μετα, εχει γενεθλια και η αδερφη του η Μαιρη. Τι ωραια να κανεις παρτυ γενεθλιων σχεδον ολης της οικογενειας την ιδια μερα! Τυχερη η κουμπαρα μου...

Λοιπον, ρωτησαμε τον Μιχαλη τι τουρτα γενεθλιων θα ηθελε και φυσικα τα παιδια διαλεγουν την πιο δυσκολη!  Οταν ειδα τι ηθελε να του φτιαξω με επιασε κρυος ιδρωτας... δεν ειχα προβλημα να δοκιμασω, απλα φοβομουν μηπως το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν καλο και απογοητευοταν ο μικρουλης μου... Τελικα ο Μιχαλης ηθελε να του φτιαξω ενα γηπεδο ποδοσφαιρου με μια τρισδιαστατη μπαλα στα χρωματα της αγαπημενης του ομαδας, του ΑΡΗ.

Την τουρτα της Μαιρης την εφτιαξε η δικη της νονα - μια τελεια νυφη Barbie.  Δεν μπορουσα να αφησω ομως και τον κουμπαρο μου παραπονουμενο, οποτε αποφασισα να του φτιαξω μια τρισδιαστατη τουρτα στηθους! 

Ευτυχως ηρθε και η κουμπαρα μου η Ντινα και με βοηθησε και φτιαξαμε και μακαρονς αλλα και cupcakes που ταιριαζαν με τις τουρτες των παιδιων.

Σε καποιο αλλο post θα σας δωσω και την συνταγη για τα cupcakes και την βαση που χρησιμοποιησα για το γηπεδο.

Παρακατω ειναι οι φωτογραφιες απο τις γλυκες δημιουργιες:

Γηπεδο Ποδοσφαιρου με μπαλα του Αρη.  Η βαση ειναι παντεσπανι βουτυρου με σαντιγι και η μπαλα ειναι Chocolate Mud Cake με Γκανας σοκολατας και η επικαλυψη του ειναι απο ζαχαροπαστα/ sugarpaste.

H μπαλα...


Το στηθος ειναι και αυτο Chocolate Mud Cake με Γκανας σοκολατας και η επικαλυψη του ειναι απο ζαχαροπαστα/ sugarpaste.

H Barbie - μπραβο νονα Μιτσα!


Τα cupcakes - με γευση βανιλια και επικαλυμενα με ζαχαροπαστα. 
Cupcakes - το stand το παραγγειλα απο το Amazon.co.uk
Macarons - με γεμιση Γκανας σοκολατας και γεμιση κρεμας Philadelphia, Mascarpone και Lemon Curd.

Ο Μιχαλης!
Η Μαιρη!
Ο κουμπαρος ο Γιωργος!

Happy Birthday!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...