Sunday, January 2, 2011

Χριστουγεννιατικη γιορτη της Παιδικης Χαρας!


Την Κυριακή 5/12 στις 6.00μ.μ, στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Παιδικής Χαράς. Είχα την τιμή να λάβω μέρος σε ένα απο τα εργαστηρια που μπορουσαν να απασχοληθούν τα παιδάκια, το "Sweets by Tina".  Σε ολα τα παιδάκια διναμε από ένα cookie σε σχημα γαντιού ή μπότας, διάφορα σχέδια απο ζαχαροπαστα, καθως και γλασο βουτυρου.  Και φυσικά τα παιδάκια στολισαν καταπληκτικά όλα τα γλυκάκια τους. Εκτός απο το εργαστήριο μου, τα παιδιά μπορούσαν να απασχοληθούν και στα άλλα εργαστήρια που υπήρχαν. Στο εργαστήριο των κατασκευών μαζί με τα ξωτικά μπορούσαν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια. Με τους βοηθούς του Αη - Βασίλη παίξανε χιονοπόλεμο και στολίσανε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στο ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη μπορούσανε να ζωγραφίσουν, να γράψουν το γράμμα τους και να το στείλουν σε αυτόν. Σε όλη την γιορτή τα παιδιά παρέα είχανε την Hello Kitty ντυμένη αγιοβασιλίτσα και έναν σκίουρο. Στο τελος είχαμε και την έκπληξη, τον Αη-Βασίλη που μοίραζε δωρακια παρεα με την τεράστια αρκούδα που επαιζε με τα παιδιά. 

"Παιδική Χαρά" σ' ευχαριστουμε για την υπέροχη βραδια!!!







Για να διαβασετε περισσότερα για την γιορτη της Παιδικης Χαρας και να δειτε και το σχετικο βιντεακι, πατηστε το link εδω!


Σε μια απο τις επομενες αναρτησεις μου, θα σας δωσω την συνταγη για τα cookies που ετοιμασαμε στη γιορτη καθως και το γλασσο επικαλυψης.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...